• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • Spoedlevering mogelijk!

Een moment geduld aub..

Telefoonhoesjes

Bestel nu jouw mooiste telefoonhoesje! Ontwerp eenvoudig zelf en maak de blits!

Telefoonhoesjes bestellen

Wil jij een origineel telefoonhoesje? Met onze custom telefoonhoesjes kan jij een persoonlijke twist toevoegen aan je hoesje. De trendy ontwerpen van de telefoonhoesjes zijn personaliseerbaar met onze besteltool.

Je kunt de telefoonhoesjes laten bedrukken met je naam. Het is ook leuk om je telefoonhoesje met je initialen te bedrukken. Een telefoonhoesje met eigen foto is ook mogelijk. Dit is gemakkelijk toe te voegen in de besteltool.

Je hebt op onze website de keus uit vele ontwerpen voor de telefoonhoesjes. Ga voor een luxe stijl met een telefoonhoesje marmer. Of kies juist voor een stoere stijl met de telefoonhoesjes met houten prints. Er is altijd een ontwerp die bij jou past.

De unieke telefoonhoesjes zijn geschikt voor verschillende modellen van Apple iPhone, Samsung, OnePlus, Xiaomi. Waaronder een hoesjes voor de iPhone 11, de iPhone 12, iPhone 13 en de nieuwste iPhone 14.

De goedkope telefoonhoesjes zorgen voor bescherming bij vallen en stoten voor jouw telefoon. De bedrukte telefoonhoesjes heb je snel in huis door onze snelle levering. Ontwerp en bestel vandaag nog jouw favoriete telefoonhoesje!