• Al meer dan 500.000 doeken geleverd
  • Spoedlevering mogelijk!

Een moment geduld aub..

Belangrijke info mbt levering vóór Kerst
Geachte winnaar, wij werken met man en macht om ervoor te zorgen dat jij je fotoproduct nog vóór de Kerst ontvangt. Mocht dat onverhoopt niet lukken, dan rekenen we op je begrip. Zodra je pakket gesorteerd is, ontvang je een Track & Trace code. Bel of mail ons niet over de levertijd, en wacht op de update van de vervoerder.

Actievandedag logo

Foto Op Glas 40x60

Welkom op Fotocadeau.nl. Je hebt een Foto op Glas aangeschaft bij Actievandedag. Wij gaan je helpen met het uitzoeken en het bestellen van jouw foto op plexiglas op het formaat: 40x60 cm en 5 mm dik.

Wil je, net als 64% van onze klanten, een groter formaat dan 40x60 cm bestellen? Dat kan! Zo heb je voor slechts 19 euro extra al een foto op plexiglas van 50x70 cm. Daarnaast zijn bijna alle andere formaten ook leverbaar! Let op: het is helaas niet mogelijk om een kleiner formaat te bestellen met jouw kortingscode.


Liever een groter formaat?

Foto op glas 40x60

Direct bestellen    40x60 cm gratis

Foto op glas 50x70

Direct bestellen     50x70 cm +  19,- euro

Foto op glas 60x90

Direct bestellen     60x90 cm +  40,- euro

foto op glas met ophangysteem review


De FotoCadeau groep en Actievandedag

Wij zijn FotoCadeau: een hoofdmerk van meerdere specialistische fotocadeaumerken zoals FotoOpHoutCanvasCompany en WereldKaarten.

We willen je graag mee laten genieten van alle mogelijkheden om jouw mooiste foto's op fotoproducten af te laten drukken. Een perfect fotoproduct zelfs, met daarnaast een zeer goede service. In samenwerking met Actievandedag bieden we je nu de mogelijkheid jouw mooiste foto's te laten shinen, voor een prikkie. Jij biedt op jouw favoriete product, wij bieden jou kwaliteit en een snelle levering. Veel plezier met je aanwinst!

Direct bestellen